BISTRE REŠITVE
Tradicija od aprila 1994 naprej!

  WWW PRO-ANDY      

ZALOŽBA        TRGOVINA KARAKONDŽULA        OBLIKOVANJE        RAZNO ◊     ◊ NOVICE ◊     ◊ PRODAJNI POGOJI

   NAZAJ V e-KNJIGARNO    NAROČILO     ZANIMIVO O KNJIGI

OSAMLJENI ZMAJ

MATEJA KÄFER
IZID: marec 2010


MPC 10,00€ +
3,00€ poštnina po povzetju

Velikost 21,0 x 29,7 cm
strani 176
mehka vezava, sponkano
slike, diagrami,
za starost od 7 let naprej
 

ZMAJ SREČA DROBCENO MIŠKO

Glasbeno pravljic0 OSAMLJENI ZMAJ po zgodbi Walterja Schmögnerja Das Drachenbuch je s svojimi učenci pripravila Mateja Käfer. Zgodba pripovedujem o osamljenem in žalostnem zmaju. Ker je brez prijateljev, ves izgubljen tava po gozdu. A ko sreča drobceno miško, se njegovo življenje spremeni.
Glasbena pravljica v dveh dejanjih in dvanajstih prizorih je odlična zmes otroške dramske igre, razvijanja otroške domišljije, improvizacije, motorike, plesa in Orffove glasbe. V njej so povezani vsi glasbeni elementi vzgoje in izobraževanja v osnovni šoli. Ob tem otroke nauči pomembnosti sodelovanja in krepi občutek za skupnost, solidarnost, prijateljstvo in družabnost.


KAJ JE ORFFOVA GLASBENO-GIBNA VZGOJA?
Leta 1924 je znameniti nemški skladatelj Carl Orff skupaj z Dorotejo Günter ustanovil Günterjino šolo. To ga je popeljalo na novo področje ustvarjanja. Šola je izobraževala telovadbo, ritmično gibanje, glasbo in ples. S sodelavko Gunild Keetman sta razvila nov model glasbene in gibalne vzgoje z imenom Orff-Schulwerk, Orffova šolska delavnica. V tem okviru je Orff razvil svoj koncept glasbenega izobraževanja kot sintezo giba, poezije in glasbe. V ta namen je napisal številne glasbene publikacije in razvil specializirane glasbene instrumente. Dolgoletna uporaba njegovega koncepta je pokazala, da je to najboljši način uvajanja otrok v glasbo in ples.


Carl Orff in Gunild Keetman

POSEBNA PONUDBA

Trenutno ni posebne ponudbe.

 

 

NAZAJ V e-KNJIGARNO
NAROČILO NASLOV

S klikom na NAROČILO se odpre okno za pošiljanje e-pošte. Za naročilo knjige po povzetju navedite:

  • ime in priimek,
  • naslov,
  • pošto in kraj,
  • število izvodov.

Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje in naročilo. Osebni podatki, ki nam jih posredujete za naročilo knjige, se bodo uporabili le za enkratno pošiljanje knjige.
Ko bo knjiga poslana, vaše podatke izbrišemo iz naših podatkovnih baz. Knjigo boste prejeli v roku do 4 delovnih dni po vpisu naročila, če je vaše naročilo popolno.
V primeru težav nam pišite na knjigarna@proandy-sp.si ali pokličite po telefonu
041 732 342 vsak delovnik med 9:00 in 12:00 uro in od 14:00 do 16:00 ure.

Preverite še splošne prodajne pogoje.

ZANIMIVOSTI O KNJIGI, NOVICE, PREDSTAVITVE, ITD.

 

domača stran podjetje povezave kazalo strani
 

NA ZAČETEK STRANI

Copyright © 2020, PRO-ANDY, Andrej Ivanuša, s.p., Maribor. Vse pravice pridržane. Zadnja sprememba na strani: 25.03.2020